duminică, 11 decembrie 2011

Iesi din camera obscura si focuseaza F64.ro!

Se spune ca ne petrecem o jumatate de viata incercand sa oprim timpul in prezentul care ne face fericiti. Si mai petrecem jumatate de viata incercand sa-l retraim. Insa prezentul este un punct infinitezimal suspendat intre trecut si viitor, astfel ca ne ramane o singura sansa de a-l rememora - Recunoaste valoarea timpului prin fotografie!
Prin intermediul fotografiilor imi aduc aminte ca si cum ar fi fost ieri :
 
Recunosc faptul ca fotografiile mele nu au o calitate ridicata, pentru ca nu am utilizat un aparat foto Nikon Coolpix S6200 negru, despre care consider ca va avea o reducere semnificativa pe site-ul celor de la F64.ro. http://www.f64.ro/products/description/Nikon_Coolpix_S6200_negru/index.html#pachete?utm_source=NL_0_00-00-0000&utm_medium=email&utm_campaign=Nikon+Coolpix+S6200+negru+%2B+Sandisk+SDHC+4GB+STD+%2B+Nikon+Leather+Promo+Pouch+for+S6200+ALM230101

Pe langa calitatile tehnice, am ales acest produs pentru ca nu este unul exclusiv pentru profesionisti, ci este unul cu care fiecare dintre noi ar putea sa surprinda evenimentele din viata sa si este accesibil tuturor.
Misiune posibila, poze bune anu' are!

Nu intrerupe desfasurarea vietii tale, ia cu tine oriunde camera foto si traieste trecutul si in prezent!
Profita de mega - reducerile lansate de F64.ro in zilele de 10 si 11 decembrie 2011!

Shoot & Buy!
Aceasta postare participa la campania initiata de
                          

Un comentariu: