miercuri, 21 decembrie 2011

Urari dragute pentru Sarbatori!

Anii trecuti, de Sarbatori, mereu petreceam 2,3 ore ca sa compun tot felul de mesaje interesante, urari personalizate in care sa cuprind tot ce le doream celor apropiati! Era o mare bataie de cap, caci oamenii sunt diferiti si trebuie sa incerci prin mesaje sa le smulgi un zambet pe fata! Am facut o selectie a urarilor care imi plac si pe care vreau sa le utilizez anul acesta!

Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Craciun fericit si Sarbatori fericite!

Un Craciun ca in povesti sa fiti inconjurati de iubire si fericire!

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si mult noroc in viitor! La multi ani! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Mosu' s-a impiedicat de prag si a rasturnat sacul cu daruri. I-am dat o cafea si mi le-a lasat mie. Am ales de toate pentru tine: bucurii, noroc, sanatate, bani. La multi ani!

Va urez sa fiti fericiti cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, sa lasati necazurile, grijile si supararile la o parte si sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi sufletului vostru!

A venit Craciunul...zambeste, viseaza, pune-ti dorinte, e vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! Craciun Fericit!

Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate! Punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! Craciun fericit!


Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!


Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu